hrvatska se ne miri s porazom

Emilija, Zadranka koja je osvojila Europu: “Frankina pjesma nije bila po ukusu fanova Eurosonga, to je jedino logično objašnjenje”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Ne prestaje se analizirati zašto Franka Batelić s pjesmom ‘Crazy’ ipak nije uspjela izboriti finale ovogodišnjeg Eurosonga u Portugalu.

Zadranka Emilija Kokić koja je s grupom “Riva” i pjesmom ‘Rock me’ 1989. godine pobijedila na Euroviziji za Tportal je iznijela svoje mišljenje o Frankinom neuspjehu:

‘Imala je sjajan stajling, energiju, interpretaciju, ali očito pjesma nije bila po ukusu fanova Eurosonga. To je jedino logično objašnjenje za njezin neprolazak dalje’.

Evo i još nekih izjava:

‘Mislim da smo danas svi ponosni na Franku, na način na koji nas je predstavila i vokalno i scenski. Osjetila sam da je srce ostavila na pozornici, bravo za cijeli tim’, poručila je Jelena Rozga.

‘Pjesma mi je dobra, Franka mi je dobra. Znači, kvalitetno je to otpjevala i izgledala je dobro, no imali smo na nesreću takav odnos snaga ovaj put da pjesma nije prošla dalje. Osim da je to klasična pop tradicija svih nas koji smo nastupali na Eurosongu, nemam što drugo reći’, rekao je Zrinko Tutić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar