Josip: “Gdje si ti bila ovih dana, gdje ti je prsten?”, Nikolina: “Ne sviđa mi se što si naporan i što mi šalješ toliko poruka “

Boravci na farmama napokon su iza kandidatkinja i farmera showa ‘Ljubav je na selu’, baš kao i romantična putovanja te upoznavanje najbliži. Sada je pak stiglo vrijeme da se svi ponovno okupe – ovaj put u sunčanoj Istri. Svi oni prošli su pravu ljubavnu avanturu kako bi stigli u Istru, a Marijana ih je dočekala ispred prekrasne vile.

Nakon Denisa i Monike koji su zaljubljeni jedno u drugo i to još jednom priznali Marijani, stigli su i Sandra te Hrvoje, no za razliku od prvoga para, oni su bili sramežljivi te ni sami ne znaju status svoje veze.

– Dogovorili smo se, s obzirom da smo oboje roditelji, da nećemo pretjerivati i raskalašeno se ponašati, a što će biti, vidjet ćemo – priznao je Hrvoje, a Sandra je ispričala Marijani da je kod Hrvoja otišla i nakon što je snimanje završilo, pišu 24sata.

– Želim i da se čujemo i vidimo i bila sam kod njega… Još ćemo vidjeti što će biti – kazala je Sandra.

Vatroslav i Valentina pokazali su pak kako izgleda ‘prava veza’; Vatroslav je izjavama ‘bockao’ Valentinu, a ona mu nije ostajala dužna, dok je Marijana zaključila da su i dalje zaljubljeni, što su joj i potvrdili. A iako su se Nikolina i Josip činili zaljubljenima, nevolje u raju su eskalirale.

– Gdje si ti bila ovih dana? A gdje ti je prsten koji sam ti poklonio? –  obasuo je pitanjima Josip Nikolinu čim su se našli.

– Prsten mi je premali, a bila sam na karaokama ovaj vikend –  rekla mu je Nikolina.

– Pa zašto ja nisam bio s tobom? – pitao ju je Josip na što mu je Nikolina rekla da kada ga je prošli put pozvala na karaoke, više se ljubila s njim nego pjevala što joj ne odgovara.

– Ne sviđa mi se što si naporan i što mi šalješ toliko poruka – rekla mu je Nikolina te dodala da je zbog toga izmislila da ima dečka i da je trudna s drugim.

– Čije ime piše na mojoj ruci, Luka ili Josip? – upitala ga je pokazavši mu svoju ruku na kojoj je kemijskom olovom ispisala njegovo ime te mu rekla kako će pokušati napraviti tetovažu.

– Zašto pred kamerama pričaš jedno, a kad se ugase drugo? – pitao ju je Josip, na što je ona rekla da stoji iza svojih riječi.

– Malo si prenaporan, dosadan, i ja bih voljela da prihvatiš život u gradu jer sam ja gradska žena koja voli malo izaći – rekla je Nikolina te dodala da će Josipu ipak dati šansu.

– A dijete? Sad više ne želiš dijete u budućnosti sa mnom? – upitao ju je Josip.

– Još ne, za nekih 15-20 godina. Želim još biti cura – rekla je Nikolina.

– Pa ne možeš napraviti dijete s 55 godina –  rekao joj je Josip, a Nikolina mu je rekla da može kad god hoće.

Najmlađi par ove sezone, Dario i Ivona, Marijani su otkrili da nisu zaljubljeni. ‘Nije ljubav na silu, nego ljubav na selu!’, objasnila je Ivona dodajući da je Dario kriv što više nije zaljubljena u njega jer se ‘probećario’. ‘Nije to istina’, kratko je rekao Dario.

Najstariji par, Miljenko i Zorka, rekli su da nisu zaljubljeni, ali će ostati u dobrim odnosima.

– Ne želim samo za jednu noć ili jedanput na mjesec ili dva puta u godini, kako on reče, ali to nije moj stil života i neka tako živi s nekim drugim – kazala je Zorka.

– Ja znam što želim u životu, a ona ima isto svoj stav i ja to poštujem – rekao je Miljenko.

Ja nisam djevojka za jednu noć, onaj tko hoće biti sa mnom, bit će. Želim pravu ljubav i nekoga uz sebe – objasnila je Zorka. Došlo je vrijeme da Nikolina i Josip stanu pred Marijanu, a kada ih je upitala jesu li i dalje zaljubljeni, oboje su rekli da jesu.

– Mi se malo svađamo jer sam mu poslala poruku da ima dečka, ali njegovo ime sam napisala na ruku, a ne Lukino – objašnjavala je Nikolina Marijani, na što joj je voditeljica rekla da ga nije tetovirala.

– Ali hoću, obećavam ti –  rekla joj je.

Kada su se svi okupili, počeo je pravi tulum na bazenu. Hrvoje je zapaprio djevojkama, prvo gurnuvši u bazen Sandru, a potom i Valentinu. Zabava se nastavila uz šampanjac i jagode, ali je sve otišlo u krivom smjeru kada su se Sandra i Josip posvađali, a djevojke su stale na Sandrinu stranu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...