Evo kojim znakovima Zodijaka možete vjerovati, a kojima ne

Astrolozi su sastavili listu znakova Zodijaka kojima se može vjerovati u vezi, a kojima ne.

Portal Atma prenosi karakteristike znakova Zodijaka ovisno o vjernosti u vezi.

Ovan
Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju riječi u vjetar i uvijek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu. Ako vas Ovan prevari, onda najvjerojatnije nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima – za njegov pojam.

Bik

Jedan od najvjernijih pratilaca za život. Ako takvog čovjeka imate, to je često zauvijek. Oni ozbiljno vjeruju u “ljubav do groba” i “bračne zavjete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara.

Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su vrlo nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali rijetko kreću iz virtualnog prostora u stvarnost. Redovito potičite interes Blizanca i možete biti sigurni da neće otići nigdje.

Rak

Kod Raka, razlozi za nevjerstvo su pronalaženje pogrešaka i sanjarenje. Oni često ne znaju što zaista žele od života, ali zahtjevaju beskrajnu pažnju. Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je i varanje njihov očajnički način za povećati samopouzdanje.

Lav

Na prvi pogled, samouvjereni Lavovi izgledaju kao alfa osobe spremni mijenjati partnere kao rukavice. U stvarnosti, to nije istina. Oni su zaista “u toku” s atraktivnim izgledom suprotnog spola, ali u isto vrijeme, oni su beskrajno lojalni svojem partneru.

Djevica

Odahnite – njima sigurno možete vjerovati. Takvi ljudi se razlikuju po kompleksnoj želji za samoćom, meditacijom i stalnim prilično normalnim životom.

Vaga

Vaga je uravnotežen i sasvim fer horoskopski znak. Vaga je stabilna, ozbiljno preuzima obveze, tako da obično ne ide u prijevare. Vaga ne zna kako skriti svoje osjećaje, pa ako dođe do varanja, budite uvjereni, priznat će vam sve.

Škorpion

Jedan od najstrastvenijih, ali potpuno nepouzdanih ljubavnika. Ovo je upravo slučaj kada nevjerstvo dolazi isključivo iz fizioloških potreba.

Strijelac

Baš kao Ovan i Lav, vatreni Strijelac stalno ima potrebu za akcijom i avanturom. Ako dijelite avanturistički duh Strijelca i previše ne ograničavate njegovu slobodu, on može biti vrlo pouzdan partner.

Jarac

Partneru Jarcu se može vjerovati 100%. Smiren i sabran, Jarac je discipliniran čak i kada je u pitanju veliko iskušenje, i može se zaustaviti na vrijeme.

Vodenjak

Njihove želje se brzo mijenjaju – nikad ne znate što očekivati od Vodenjaka u sljedećoj sekundi. Osim toga, takav čovjek vrlo se lako zanese.

Ribe

Ovo je prilično vjeran partner koji ne štedi na poklonima i stalno traži načine da vas ugodno iznenadi. Jedina stvar koja može prekinuti njegovu zakletvu o vjernosti je ta što se obiteljski život čini dosadan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...