Malonogometni CUP Nina 2018; U finalu Tin i Kontrol biro

Za glavnu nagradu od 15 tisuća kuna igrati će Tin i Kontrol biro, što je repriza prošlogodišnjeg finala. Branitelj naslova, ekipa Tina do finalne utakmice došla je boljim izvođenjem šesteraca protiv domaće Aeone, čiji su izvođači kaznenih udaraca pogađali u gredu i vratnicu. U drugom polufinalu Generacija je sa igračem-golmanom krenula na sve ili ništa, što je sa četiri pogotka iskoristio Jurica Zanki i Kontrol biro odveo do nedostižne prednosti. Finalna utakmica na programu je u 22. 30 minuta. Susret za treće mjesto igra se sat ranije, a revijalni susret između Ninjana podijeljenih u Stare i Mlade započeti će u 20. 30 sati.

Tin – Aenona  6:5 na šesterce (2:2)

TIN: Ćurčija, Škibola, Vulić, T. Katalinić, Deni Kolega, Fantov, Baščevan 2, Lučić, St. Čačić, Mateo Colić, L. Kresović. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.
AENONA: Ban, Kapović, Čvrljević, Viduka, Žuža 1, J. Jurlina, Šarić, Šimurina, Ninčević, Rončević 1. Voditelj: Frane Lipotica.

 Generacija 90 – Kontrol biro  4:10 

GENERACIJA 90: K. Jurjević ,St. Čulina, Jurlina1, Vukorepa, J. Pedić 1, Vujević 1, Jordan 1, Alvir, Prenđa, Jakušić. Voditelji: Tomislav Klapan i Josip Jurjević.

Tekst: Robert Zorić
Foto: Mate Komina

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...