Provaljeno u dva automobila, kafić i stanove, žena ostala bez nakita vrijednog 20 tisuća kuna

U četvrtak poslijepodne, na Putu Biliga u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u pikado aparat u vlasništvu 47-godišnjaka te otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s četvrtka na petak,u Poljicima, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu trgovačkog društva te otuđio cigareta i druge artikle vrijedne više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U petak prijepodne, u Starigradu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 42-godišnjaka te otuđio novčanik s novcem i dokumentima vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U petak poslijepodne, u Ulici Ive Senjanina u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 59-godišnjakinje te otuđio nakit vrijedan 20 tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U petak poslijepodne, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 42-godišnjaka te otuđio sat, mobitel i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu poslijepodne, u ulici Put Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 72-godišnjakinje  te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer tijekom noći, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kafić u vlasništvu 53-godišnjakinje te otuđio nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 29-godišnjaka te otuđio dokumente i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...