Škorpion, Strijelac i Ribe – znakovi koje je teško prevariti

Oni spadaju u najintuitivnije horoskopske znakove koji mogu osjetiti problem i “namirisati” laž.

Škorpion

Škorpioni imaju izražen osećaj za gotovo za sve i točno znaju što tko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve duboko proživljavaju, imaju sposobnost prepoznati što je sljedeće što nadolazi. Svjesno preuzimaju rizik, iako im predosjećaju što će i kako će biti. Škorpioni vole uzbuđenje i akciju, pa zato nekada neće poslušati sebe, što se najčešće događa kada je u pitanju ljubav.

Strijelac

Kod Strijelčeva je intuicija relativno pod „zatišjem“ dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to dogodi, slijedi rad na intuiciji, koja može biti jako snažna. Intuicija im je povezana s unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu – intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

Ribe

Ribe pridaju veliku važnost duhovnom i često im se događa da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto – važan događaj koji će uslijediti ili neke stvari koje se kasnije zaista i obistinile. Za Ribe je također bitan unutarnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi prema onome što predosjećaju. Moto im je “ja osjećam”, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...