Cestitka_Uskrs

Doris Pinčić Rogoznica: “Znam da me prati puno mladih i želim im poručiti ovo..”

Doris Pinčić Rogoznica uskoro će u Lisinskom voditi humanitarni koncert za djecu zbog čega ne krije svoje oduševljenje. Pratiteljima je putem Instagrama poslala snažnu poruku:

“Možda se nekom čini bezveze i nećeš ti velike stvari voditi program u Lisinskom, ali meni je još uvijek svaki takav zadatak sreća i zadovoljstvo. Sreća jer sam od malena htjela raditi baš ovo što radim, sreća jer se igram svaku minutu na pozornici, sreća jer mama i tata nisu imali novce i veze da me proguraju već smo korak po korak sami gradili to što danas imamo (nekom malo, nama puno), sreća jer je lijepo raditi ono što voliš”, napisala je te objavu zaključila savjetom za mlade.

“Znam da ovaj profil prati puno mladih i baš njima želim poručiti.. Vjerujte u sebe i ono što volite, vrijedno radite, poštujte druge i rezultati će sigurno doći…”, napisala je Doris.

&nbsp

View this post on Instagram

Danas me ovaj natpis podsjetio da zastanem i kazem #HvalaTiZivoteSrceMiSeSmije ❤ . . . Mozda se nekom cini bezveze i neces ti velike stvari voditi program u Lisinskom ali meni je jos uvijek svaki takav zadatak sreca i zadovoljstvo. ❤ . . Sreca jer sam od malena htjela raditi bas ovo sto radim, sreca jer se igram svaku minutu na pozornici, sreca jer mama i tata nisu imali novce i veze da me proguraju vec smo korak po korak sami gradili to sto danas imamo ( nekom malo nama puno), sreca jer je lijepo raditi ono sto volis. ❤ . . Zadovoljstvo, jer ima puno teskih dana, ruznih komentara, trenutaka kad pozelis odustati i sakriti se u nekom uredu iza kompjutera, ali onda ti neka sitnica da snage i opet ides naprijed. ❤ . . Znam da ovaj profil prati puno mladih i bas njima zelim poruciti.. Vjerujte u sebe i ono sto volite, vrijedno radite, postujte druge i rezultati ce sigurno doci ❤

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...