Neovisni za Hrvatsku “nogirali” HDZ, na izbore za mjesne odbore izlaze samostalno

Neovisni za Hrvatsku NHR Zadar, inače koalicijski partneri HDZ-a u zadarskoj gradskoj vlasti, predali su liste za mjesne odbore.

Samostalno izlaze u 19 mjesnih odbora grada Zadra: Višnjik, Voštarnica, Brodarica, Puntamika, Novi Bokanjac, Bokanjac, Vidikovac, Smiljevac, Plovanija, Maslina, Poluotok, Jazine II, Ričine, Stanovi, Crvene Kuće, Gaženica, Ploča, Bili Brig i Kožino

– Ne skrivamo se iza drugih stranaka i jedini smo koji izlazimo samostalno u gotovo svima dijelovima grada. Očekujemo dobre rezultate, a ovo nam je i jedan test prije EU izbora na proljeće. Smatramo da mi imamo kvalitetne vrijedne ljude koji mogu pomoći zajednici u kojoj žive, kaže nam Mate Lukić, predsjednik Gradskog odbora NHR-a.

Mjesni odbori, napominje, nemaju nikakve ovlasti, a zapravo bi trebali biti prva stepenica u rješavanju malih, ali građanima velikih problema.

– Rubni dijelovi grada zaostaju debelo po komunalnim pitanjima društvenim i socijalnima. Igrališta, vrtići, parkovi za djecu i još stotine manjih problema. Ovi mali izbori, odnosno sama predaja lista su pokazali još jednu bitnu stvar, a to je da je NHR jedina stranka na političkoj sceni desnog svjetonazora, organizirana s kvalitetnim kadrom ljudi spremnim djelovati na svim razinama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...