Doris Pinčić Rogoznica s fanovima podijelila veliku vijest

Voditeljica i njezin suprug Boris Rogoznica krajem lipnja dočekali su rođenje svog drugog djeteta, kćeri kojoj su nadjelnuli ime Gita. Danas se Doris Pinčić Rogoznica svojim obožavateljima pohvalila da je njihovoj mezimici izbio prvi zubić

‘Jedan od onih trenutaka koji će izblijediti na fotkama ali ne i u srcima. Stigo nam prvi zub’, pohvalila se sretna mama, Doris Pinčić Rogoznica koja na fotografiji koju je podijelila s obožavateljima na Instagramu pozira držeći svoju mezimicu Gitu u naručju. Naravno da je objava glumice i voditeljice izazvala brojne reakcije i čestitke, prenosi Tportal.

Doris je u prosincu prošle godine izjavila da su ona i suprug htjeli još jedno dijete i potpuno su spremni za njega. ‘To je za nas sve velika sreća’, ispričala je Doris. Tada je rekla i kako su ona i suprug priželjkivali da im drugo dijete bude djevojčica, a za sestricu je navijao i njihov četverogodišnji sin Donat.

Par se vjenčao 2013. nakon godinu i pol veze, a glazbenik je izjavio da je tajna njihove ‘dugovječnosti’ u tome što ih veže veliko prijateljstvo i razumijevanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...