Pupić-Bakrač: “Renatu Peroš se pod svaku cijenu štiti usprkos njezinoj nesposobnosti”

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač, u priopćenju za medije ističe kako se Renatu Peroš štiti ”usprkos svih njezinih propusta i nesposobnosti”:

“Nakon pravnih konzultacija odlučio sam se od Ureda državne uprave zatražiti nadzor zakonitosti Statuta Narodnog muzeja Zadar. I na samoj sjednici upozoravao sam da je Statut protuustavan i nezakonit međutim usprkos toga vladajuća većina ga je izglasala, a mene je na toj točci predsjednik skupštine Željko Lončar isključio sa sjednice. Na žalost većina vijećnika vladajućih uopće ne čita materijale za sjednicu te nisu na intelektualnoj razini koja bi omogućavala razumijevanje istih i onoga što im se govori. Još gora je ona manjina među vladajućima koja ima intelektualne kapacitete, sve razumije, ali su toliko amoralni i beskurpulozni da će dignuti ruku ama baš za sve što im stranka naloži. Najgora od svih njih je ona koja sve ovo smišlja i priprema kako bi pod svaku cijenu zaštitila Renatu Peroš usprkos svih njezinih propusta i nesposobnosti. Od nje sam više puta slušao kako je Longin ovakav i onakav, nedostojan funkcije župana a pokazalo se da je ona i gora, nema obraza ni srama. Za svoje vjerno služenje partiji i onome koji farba tunele 12 puta dobila je brojne benefite, imala osobne koristi. O tome opširnije nekom drugom prilikom.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...