“Kad niske debele djevojke s dekolteom i nabijenim štiklama krenu vani…seljanke teže”

Ava Karabatić na svom Instagram Storyju često odgovara na pitanja znatiželjnih fanova. Naime, u poslijednoj seriji postavljenih pitanja odgovorila je na jedan zanimljiv upit.

Pratitelj je upitao: “Voliš li velike grudi??”, a Ava se nije ustručavala ponuditi opsežan odgovor. – Normalne, ne volim velike stražnjice, grudi, to mi je balkanska ljepota koju ne razumijem, Ja volim kad je osoba visoka, lijepa i istrenirana, ovo sve drugo kad niske debele djevojke s dekolteom i nabijenim štiklama krenu vani, seljanke teže – napisala je Ava uz namrgođene smajliće.

Nedavno se Ava našla pred ucjenom pa se i po tom pitanju obratila pratiteljima objavivši seriju fotografija na kojima je potpuno gola, a strateška mjesta su pokrili emojiji. Te fotografije više nisu dostupne jer ih je ona uklonila s društvenih mreža, ali zapis ispod objave prenijeli su mediji te su ostali trajno vidljivi.

– Ne može mene nitko ucjenjivat, to možete nekom drugom. Ja sam bila par godina playboy model tako da je tijelo za mene umjetnost. Uvik i kažem da namjerno slikam provokativne slike jer zašto ne bi isticala stražnjicu i trbuh zbog kojih se odričem mnogih stvari i naporno treniram dok vi kauč-svinje samo bacajte hejt s bedrusinama i podbradcima iskompleksirani bolesnici, voli vas Ava – napisala je starleta, piše večernji.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...