Apel ljutitog stanara vlasnicima pasa sa Smiljevca: “Pokupite ta je*ena govna za sobom!”

Dajte molim vas objavite ovu fotografiju jer je stvarno više nemoguće izbjegavati sva ta pseća govna oko zgrade u kojoj je još i vrtić, stoji u zamolbi upućenoj našoj redakciji tijekom nedjelje popodne.

I uistinu, sami smo se uvjerili kako je ovakvih prizora na Smiljevcu u okolišu stambene zgrade čije “zelene površine” uredno imaju oznaku da je zabranjeno za pse – popriličan broj.

Netko svim tim budalama koji svoje pse iznose na brzinu na tih 4 kvadrata trave treba reći da pokupe ta je*ena govna za svojim psima jer je ovo postalo nemoguće više, navodi čitatelj.

Što reći? Koliko smo samo puta kroz kojekakve objave, fotografije pa i svjedočenja bili svjedoci nekulture pojedinaca koji maltretira sve ostale, teško je nabrojati. No eto, kada situacija eskalira, cilj ne bira sredstvo.

Tko zna, možda upravo ova fotografija svježe obavljene nužde ispred ulaza u stambenu zgradu na Smiljevcu nekoga potakne da prestane biti… to što već jeste.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...