Josip golišav posluživao djevojke: “Drago mi je što nema majke da mogu pokazati svoju divlju stranu”

Nakon prvih upoznavanja i spojeva, došlo je vrijeme za izlete. Svaki kandidat odabrao je mjesto gdje će iduće dane provesti s djevojkama i tako ih još bolje upoznati. Josip je svoje djevojke odlučio odvesti u Istru, a ‘vruće’ igre započele su već početkom dana.

– Četiri dana izleta, mene je čak malo i strah što bi se moglo dogoditi ovdje – zapitao se Josip pa potom zaključio: ‘Drago mi je što nema majke, da mogu pokazati svoju divlju stranu!’

Dok su se djevojke sunčale na bazenu, Josip im je najprije napravio koktel, a potom ih gol do pasa i poslužio, što je izbezumilo djevojke.

– Osjetile smo hormone da divljaju – priznala je Patricia, pišu 24sata.

Nakon koktela, Josip je djevojkama pripremio i sushi, a tijekom objeda osjetile su se trzavice među djevojkama, posebno nakon što je Adela sjela Josipu u krilo.

– Josipu uopće nije lako s nama, pogotovo što smo žene i što smo toliko zajedljive jedna prema drugoj, a glumatamo da nismo i svaka bi htjela biti tu uz njega i ostati posljednja, tako da će biti pravo natjecatelje – kazala je Patricia.

Nešto kasnije Josip je odveo Iris na spoj, a kako je večer odmicala ljubavne igrice postajale su sve napetije. Josip je ponovno imao kreativnu ideju, stavio si je povez na oči te dodirom djevojaka morao je pogoditi koja je koja. Međutim, djevojke igru nisu prihvatile onako kako je to Josip zamislio što ga pomalo izbacilo iz takta.

– Htio sam da malo podivljaju, da budu malo luđe. Nisam zadovoljan. Morat ću ja ubaciti neku jaču igru i preuzeti pravu mušku inicijativu. Od sutra pa na dalje neće biti baš toliko opušteno – rekao je.

Zajedno s tatom Milom, Bruno je svoje djevojke odveo u srce Slavonije, u Karanac. Iako su očekivali da će djevojke biti oduševljene izletom, starim slavonskim običajima, to se nije dogodilo.

– Užas, meni se to ne da, kao da sam opet u školi na satu povijesti! – protestirala je Marcela.

Po dolasku, Bruno i tata Mile podijelili su poslove djevojkama, a zadatak koji im se najmanje svidio bio je čišćenje ribe.

– Moramo vidjeti kako cure reagiraju, znaju li napraviti što za jest – odlučan je tata Mile u svom naumu pronalaska najbolje snahe.

Za izlet s djevojkama Ivan se odlučio za Liku. Kada su stigli najprije su posjetili špilu, a potom je odveo Jelenu na spoj.

– Ovom gestom me baš osvojio! – oduševljena je bila Jelena plovidbom po kanjonu Zrmanje.

– Ivan mi je jako simpatičan. Osjećam da polako spušta zidove i da imamo dosta toga zajedničkog – zaključila je, a Ivan je također imao pozitivne utiske nakon spoja.

– Ne znam je li postoji kemija, ima još nekoliko dana pa ćemo vidjeti – izjavio je.

Matej je svoje djevojke odveo u Zagorje. Dan su započeli vožnjom bicikli po zagorskim brdima, a poslijepodne je Matej rezervirao za spoj s Dinom. Na proplancima zagrebačkih brega prostrli su deku, a Matej je Dini čak i zapjevao.

– Mislila sam da je mirniji, a kada krene pjevati probudi se neka zvijer u njemu! – iznenađena je bila Dina, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...