U Sabunikama deložirana obitelj, policija ih iznosila iz kuće: “Imamo sve papire”

Stranka Živi zid danas je pokušala spriječiti deložaciju obitelji Todorović iz vikendice u Sabunikama. Naime, kako su naveli na svojoj Facebook stranici, neki članovi obitelji su uhićeni prilikom intervencije policije koja je sinoć okružila nekretninu.

“Bez pravovaljane dokumentacije s krivo upisanom česticom, izdali su naredbu policiji da nas sve nasilno iznese van te uhiti! Na naša pitanja ovrhovoditelju da nam pokaže dokument po kojem postupa, on se oglušio jer ga nije imao! Kakav je ovo kriminalni sustav i kome je u interesu preuzeti kuću gospodina Todorovića?! Dragi naši sugrađani, niste više sigurni u vlastitom domu bez obzira na to što posjedujete dokumentaciju o vlasništvu! Imao ju je i gospodin Todorović!” poručili su iz Živog zida na svojoj Facebook stranici.

Ovo je drugi pokušaj da se obitelji Todorović oduzme vikendica. Za nju, tvrde, imaju uredne papire i upisani su vlasnici u zemljišnim knjigama, a to su, kažu, u prvoj ovrsi koja se pokušala odviti u svibnju i potkrijepili dokumentacijom.

Foto: Živi zid

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...