Mihovil Ninčević iz PK Jadere osvojio tri medalje za hrvatsku paraplivačku reprezentaciju

09.-10.11.2019. na 50m Olimpijskom bazenu Otoka Plivački klub Spid Sarajevo je organizirao Prvo međunarodno paraplivačko natjecanje u Bosni i Hercegovini “SARAJEVO OPEN 2019 – U VODI SMO SVI JEDNAKI” na kojem je u sastavu Hrvatske reprezentacije nastupio i naš paraplivač Mihovil Ninčević (1997) sa trenerom Antom Džajom, prof.  U sastavu Hrvatske paraplivačke reprezentacije na ovom natjecanju nastupilo je 26 plivača u pratnji 10 trenera, a ekipa PK Jadere je jedina iz Zadra dobila poziv izbornika.  Na ovom natjecanju je sudjelovalo 90 paraplivača iz 7 država: Austrija, BIH, Crna Gora, Hrvatska, Turska, Slovenija i Srbija,a nastupilo je 8 klubova te 3 reprezentacije.

Mihovil je nastupio u najbrojnijoj klasi S14 te je u četiri isplivane discipline za Hrvatsku paraplivačku reprezentaciju osvojio tri medalje i to dva srebra i jednu broncu. Do prve srebrne medalje doplivao je u disciplini 50m slobodno s vremenom 30.21, drugo srebro je osvojio u disciplini 100m slobodno s vremenom  1:06.94 gdje je popravio svoj osobni rekord za više od dvije sekunde, a u disciplini 100m leptir osvojio je brončanu medalju s vremenom 1:22.20, dok je disciplinu 100m leptir zavrsio na 5 mjestu s vremenom 1:19.94.

Čestitke svim plivačima te Plivačkom klubu Spid na uspješnoj organizaciji te izuzetno ugodnoj atmosferi na natjecanju. Pošto je ovo Mihovilu prvi nastup u Sarajevu u slobodno vrijeme je iskoristio s trenerom za upoznavanje grada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...