Objavljen datum prosvjeda za Filipa; Inicijatori će tražiti oslobađanje od kaznenog progona

Administratori grupa podrške Filipu Zavadlavu, osumnjičenom za trostruko ubojstvo u Splitu, najavili su da će se prosvjed kojim ga žele podržati i zatražiti njegovo oslobađanje od kaznenog progona održati sljedećeg četvrtka. Potvrdili su kako će više informacija o tom događaju obznaniti u ponedjeljak na konferenciji za medije.

“Mi kao administratori grupe ‘Pravda za Filipa’ koji smo u svemu ovome od prvoga dana se ograđujemo od svih tih informacija vezanih za prosvjed i vezanih za neke letke koji prenose razni mediji. Ne stojimo iza svega toga, javnost pokušavamo obavještavati, ali nam profile blokiraju i ruše grupe! Stojimo iza prosvjeda koji će se održati sljedeći četvrtak u Splitu, a za sve dodatne informacije ćete biti obaviješteni u ponedjeljak, kada je zakazana konferencija za medije”, stoji u objavi koju potpisuje Lana Ružić i “ostali tim administratora ‘Pravde za Filipa’ i ‘Otpora sustavu”.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara još je ranije medijima potvrdio da će organizatorima prosvjeda odobriti korištenje javne površine ako gradska uprava dobije zahtjev, prenosi Dalmatinski portal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...