Ne propustite kušati pohano slatke palačinke “Slatke Tajne” koje dolaze u čak 15 kombinacija!

Nije tajna da najslađi zadarski palačinka bar “Slatka Tajna” nesvakidašnjom recepturom palačinki, čiji okus nadilazi sve do sad poznate okuse, ostavlja u čudu svoje posjetitelje.

Palačinka bar koji se nalazi na dvjema lokacijama, u Ulici Miroslava Krleže 3a (kod Maraske) i u Ulici Špire Brusine 16 (na Poluotoku) drugačiji je od prvog dana. To potvrđuje činjenica da za smjesu za palačinke imaju poseban recept koji su doveli do savršenstva. Svaki dan uvode novitete u svoju ponudu, pa su tako odnedavno na meniju i slatko pohane palačinke koje će zadovoljiti sve sladokusce budući da dolaze u čak 15 kombinacija; s umakom od jabuke, cimetom i sladoledom, nadalje s umakom, šumskim voćem, bijelom čokoladom i sladoledom.

Probajte slatku pohanu palačinku s umakom od višnje, crnom čokoladom i sladoledom ili pak onu s nutellom, keksom, lješnjakom, ferrerom i sladoledom.

 

Možda je vaš izbor i kombinacija bijele linolade, kokosa, badema, rafaella i sladoleda, ili ona bijele linolade, orea i sladoleda.

Bijela linolada savršeno paše i s keksima, malinama i sladoledom, a nutella s keksima, šumskim voćem i sladoledom. Ukoliko ste ipak ljubitelj čokolade, “Slatka tajna” i za to ima rješenje.

Možda vam baš čoko palačinka s bijelom linoladom i bananko sladoledom ili ona s bijelom linoladom, keksima, kinder buenom i sladoledom, popravi dan.

U ponudi je i čoko palačinka s bijelom linoladom, plazmom, banana sladoledom, čoko palačinka s bijelom linoladom, keksima, višnjama i sladoledom, te ona s bijelom linoladom, browniesima, malinama i sladoledom.

Ne propustite kušati ni čoko palačinku s bijelom linoladom, keksima, cheescakeom i sladoledom ili čoko palačinku s bijelom linoladom, grancerealeom, kinder countryem i sladoledom.

“Slatka Tajna” svim sladokuscima uvijek donosi nešto novo i širi svoj brand. Tako uskoro otvaraju još jedan objekt nedaleko onog u Ulici Miroslava Krleže. Sladokusci će o detaljima biti obaviješteni na vrijeme putem Facebook-a i Instagrama.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...