U Spar i Interspar trgovinama u Zadarskoj županiji postavljene barijere od pleksiglasa

Sa svrhom dodatne zaštite svih djelatnika koji su u bliskom kontaktu s kupcima, na blagajnama u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Zadarskoj županiji postaljene su zaštitne barijere od pleksiglasa.

Sve kako bi omogućili dodatnu razinu zaštite zaposlenika u interakciji s kupcima.

– A kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva, javljaju iz tvrtke.

Kako bi omogućili opskrbu hrvatskim građanima, s radom nastavljaju sve SPAR i INTERSPAR trgovine pa čak i trgovine u trgovačkim centrima koji su zatvoreni – Zadar Supernova te Zadar City Galleria. Sve SPAR i INTERSPAR trgovine rade od 8 do 17 sati, prema uputama i nalogu Kriznog stožera.

– Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uveli smo i regulaciju ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također, za sve naše kupce u trgovinama SPARA i INTERSPARA u Zadarskoj županiji osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama, stoji u dopisu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...