Hoće li vam nedostajati? Nakon 95 tiskovnih konferencija više ih nećemo gledati

Nakon što su nas od prvog dana pravovremeno obavještavali o svakoj situaciji s koronavirusom u našoj zemlji, nakon što su mnogi od njih postali pravi heroji i zvijezde – od sutra ih više nećemo gledati na malim ekranima i slušati u izravnim radijskim prijenosima.

Naime, 84. dana od pojave COVID-19 virusa u našoj zemlji te nakon 95 tiskovnih konferencija, Stožer civilne zaštite RH više neće održavati svakodnevne tiskovne konferencije.

Naša epidemiološka situacija je vrlo dobra, Stožer će nastaviti pratiti sve što je vezano uz epidemiju COVID-19, što se tiče sljedeće konferencije za medije, mi ćemo vas blagovremeno obavijestiti kad će biti, u ovom trenutku ne znamo kad će to biti, kazao je završavajući današnje obraćanje javnosti ministar Davor Božinović.

Upravo nas je on od prvog dana uz ministra zdravstva Vilija Beroša, ravnateljicu klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević Alemku Markotić te ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Krunoslava Capka, svakodnevno, prvo u 9 sati ujutro, kasnije u 14 sati svakog dana, obavještavao o broju zaraženih, hospitaliziranih, ozdravljenih.

Veliki broj građana već se vezao uz termin 14:00 na nacionalnim televizijama te mnoštvu radio programa, no kako je rekao ministar Beroš – od sutra ih više nema.

Pitamo se – hoće li i vama nedostajati?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...