Gradsko groblje Zadar dobilo svoju mobilnu aplikaciju, vodič koji vam predstavlja povijest, značajne osobe i znamenitosti

Nakon učlanjenja Gradskog groblja Zadar u grupaciju ASCE (Association of Significant Cemeteries in Europe) i međunarodni turistički projekt „European Cemeteries Route“, te  predstavljanja tražilice pokojnika na web stranici tvrtke, Nasadi su htjeli obilježiti jubilej 200 godina postojanja te su osmislili mobilnu aplikaciju nazvanu “Virtualni vodič za Gradsko groblje Zadar” koja je sada dostupna na Google play platformi.

Ova aplikacija je svojevrsni vodič koji na jednom mjestu predstavlja povijest groblja te značajne osobe i znamenitosti koje groblju daju na povijesnoj i kulturnoj važnosti. Aplikacija ima i nekoliko predloženih ruta prema značajnim osobama, a sve je popraćeno prikazima lokacija, fotografijama i zvučnim zapisima.

Aplikacija je besplatna za sve korisnike, a njenim puštanjem u javnost nastavit će se  nadograđivati i upotpunjavati s informacijama te prema potrebama korisnika razvijati nove opcije i unaprijeđivati postojeće.

Virtualnim vodičem se obilježila godišnjica postojanja groblja, ali se i prate trendovi u tehnologiji čime bi se posjetiteljima olakšao posjet Gradskog groblja na jedan drugačiji i moderniji način.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...