Traje borba Miočića i Cormiera za titulu najvećeg teškaša UFC-a

U oktogon su u 6:17 minuta ušli Miočić i Cormier. Uistinu je neobično ovakav spektakl gledati bez publike.

U četvertoj minutu nakratko je prekinuta borba, Cormier je opet Stipi zabio prst u oko, zbog čega je opomenut.

Prva runda bila je dosta izjednačena. Cormier je od samog početka pokušavao ograničiti Stipino kretanje u ionako malom oktogonu. Low-kickovima mu je htio “odsjeći” noge, krenuo je i u rušenje početkom runde, ali brzo se iz toga izvukao Stipe.

Ponovio je i prljavi potez iz proteklih mečeva, opet je Stipu pogodio prstom u oko, zbog čega je borba nakratko zaustavljena. Stipe i Cormier u nastavku runde razmijenili su nekoliko boksačkih kombinacija.

Kakav kraj druge runde. Stipe je Cormiera pogodio u bradu desetak sekundi prije kraja runde, ali ga nije uspio završiti jer ga je spasilo zvono. Cormier je u treću rundu ušao izgubljen, tetura i nije mu dobro. Nema sumnje tko je osvojio ovu drugu rundu.

Sjajno se bori Stipe protiv uzdrmanog Cormiera i u trećoj rundi, drži ga na nogama i ne da da ova borba pređe u hrvački okršaj, nekoliko je još dobrih udaraca pogodio i čini se da će i ovo biti Stipina runda.

Nešto mirnija bila je četvrta runda u kojoj su oba borca bacila nekoliko bombi, no Stipi ovo ide u prilog jer je na bodove puno bolji trenutno od Cormiera. Oba borca vidno su umorna dok ulaze u ovu posljednju rundu. Cormierova jedina nada je prekid.

Nastavlja se uskoro…


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...