Antena vas vodi u Halu Šibenik na odlične koncerte – Let 3, TBF i Daleku Obalu!

Zadnji koncert u Šibeniku prije novog lockdown-a? Za vikend se otvara Hala Šibenik! Let 3, TBF i Daleka Obala ovog vikenda uživo nastupaju u Šibeniku na valjda zadnjem velikomkoncertu do proljeća ili barem Nove Godine 2021. Ono što se planira od ovogproljeća događa sepočetkom rujna–novi gradski koncertni prostor u petak otvara svoja vrata.

Tako će u dva dana programa na prostoru bivše vojarne Bribirskih Knezova, na otvorenoj ali upotpunosti natkrivenoj lokaciji, nastupiti osam izvođača što je ovegodine prava rijetkost za doživjeti.Radi se o dva projekta šibenske PARK organizacije–Kulturaljka i Regius mini break, tradicionalnimšibenskim glazbenim pričama koje se zbog korone ovog puta događaju u istom vikendu na istommjestu.

– Ovo je naš doprinos ovogodišnjoj jako dobroj šibenskoj glazbenoj sezoni. Šibenik je valjda jedini gradu Hrvatskoj koji je ovo ljeto imao dva mjeseca super programa u kampu Martinska i dva jaka technopartija, plus uvijek aktivan klub Azimut. Drago nam je da novu koncertnu lokaciju otvaraju ovi odličnibendovi i kako imamo čuti svi dolaze za vikend u Šibenik. Zahvalili bi se Gradu Šibeniku koji nam daosuglasnost za korištenje prostora i dao dozvolu za rad do 6 ujutro, pričaju organizatori iz PARK-a

Dakle, program za vikend u novootvorenoj Hali Šibenik odvija se cijelu noć, što je super vijest zaljubitelje dobre glazbe, koju nakon ponoći u zatvorenim prostorima nećemo moći slušati još nekovrijeme, crne prognoze govore do kraja godine

Iz PARK-a poručuju da se dvodnevno koncertno događanje organizira po svim epidemiološkimpreporukama za javna okupljanja na otvorenom, te podsjećaju da koncertni prostor u potpunostinatkriven te funkcionalan i po lošim vremenskim uvjetima.

U petak 25. rujna tako su na rasporedu Let 3,TBF i pioniri hip hopa u Šibeniku–dvojac OneIIMany.Subota je rezervirana za nastup Daleke Obale koja nakon 19 godina svira pod originalnim imenom iizvodi sve svoje dobre stare hitove. Prije i nakon njih nastupit će legendarni šibenski rocker MiroOdaks novim bendom Lili Gee i najdugovječniji šibenski rock cover sastav Fenixi

Limitirane i povoljne ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna za oba dana prodavaju se online usustavima Entrio i Croatia Tickets, a fizički u šibenskim lokalima Baldekin,Bono i Azimut. Dnevneulaznice će biti dostupe na ulazu po cijeni od 80 kuna.

Ako želite na koncerte na naš račun, nema problema! Darujemo vas s 2×2 jednodnevne ulaznice, a sve što morate napraviti je ispod članka na našem Facebooku OZNAČITI osobu koju vodite,  NAPISATI koji dan želite ići na koncert (petak ili subota) te PODIJELITI objavu javno. Ulaznice su jednodnevne i vrijede za sve koncerte u tom danu. Ulaznice možete osovojiti i na našem Instagram profilu    ili na 97,2 MHz sutra, 24.9.2020 u Ritmu grada od 10:15 te u petak, također u isto vrijeme.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...