Let 3 isporučio dva sata čistog rocka na Adventu u Zadru

Dva sada čiste energije sinoć su na adventsku pozornicu i oko nje donijeli riječki rokeri iz sastava Let 3. Unatoč velikom porastu popularnosti u široj javnosti nakon eurovizijskog hita „Mama ŠČ“, Letovci su stari zadarski znanci, koji su u njemu redovito nastupali od devedesetih godina prošlog stoljeća naovaomo. S godinama su se mijenjali scenski nastupi, širio se izbor antologijskih pjesama, a zbog spomenute popularnosti koja se uvukla i među najmlađe, na koncertu se moglo vidjeti više generacija Zadrana i gostiju.

– Jako smo zadovoljni što smo s Vama, nemate pojma kako ste lijepi kada vas gledamo odavde s pozornice, poručio je okupljenima frontmen Zoran Prodanović Prlja, nakon čega su se počeli nizati brojni hitovi iz njihove karijere „Drama“, „Vjeran pas“, „Kontinentio“,  „999“, „Tazi – tazi“… Bilo je tu i podsjećanja ne stare koreografije s perjem u „Izgubljenima“, a na kraju je došlo i do neizbježne „Mame ŠČ“.

– Ima vas raznih generacija, dosta je najmlađih i to nas izuzetno veseli, strpljivi su i čekaju. I neka čekaju, dočekat će. Ispričavamo se na malo prostijim riječima koje moraju čuti do tada, rekao je Prlja prije nego su pred publiku došli u prepoznatljivim odorama s Eurosonga.

Tijekom sljedećeg tjedna Turistička zajednica grada Zadra priredila je također bogat koncertni program u kojemu će sudjelovati A.K.A. Crescendo, klapa Munita, Rockatansky Band, Silente i Jure Brkljača.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...