Čitatelj ukazao Doris na ljude u tvornicama koji rade od 6, ona mu odbrusila

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) ovog je tjedna ponovno u centru pažnje javnosti, ali ne zbog rastave s glazbenikom Borisom Rogoznicom (31).

Tome su zaslužne brojne modrice po njezinu tijelu koje je ‘zaradila’ padom s motora dok je snimala televizijski prilog, kao i gledatelji koji se ne ustručavaju svašta joj pisati. Ovog tjedna emisija ‘Dobro jutro, Hrvatska’ krenula je u ranijem terminu, a Pinčić je to naglasila na svom profilu Instagrama.

‘Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nisam nikada žalila. Samo smo obavijestili one koji nas prate na televiziji da smo u nešto ranijem terminu’, odgovorila je Pinčić

“Od danas #dobrojutrohrvatska s vama od 6.30 h. Ali.. Prvo doručak dok traju vijesti”, napisala je Pinčić uz fotografiju na kojoj se vidi kako jede kreker.

“Ljudi u tvornicama rade od 6 h pa tko ih pita… Sad ćete vidjeti što je buđenje sa zorom!”, poručio joj je jedan pratitelj, no nije mu ostala dužna. “Di je točno pisalo da se netko žali? Istaknite mi taj dio molim vas”, odgovorila mu je.

Nakon što je priznao kako ipak nije na njezinom profilu vidio da se žali na radno vrijeme, Doris mu se još jednom obratila.

“Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nikad nisam žalila, samo smo obavijestili one koji nas prate da smo u nešto ranijem terminu. Na portalima radite što hoćete”, poručila mu je voditeljica koja se ovoga tjedna našla u centru pažnje jer se u emisiji pojavila s modricama koje je, otkrila je kasnije, zaradila tijekom snimanja priloga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...