Zadar protiv Krke i Škrljeva pred publikom; Navijačima će se mjeriti temperatura, morat će sjediti na svakom četvrtom sjedalu…

Prema preporukama epidemiologa, Zadar će iduće dvije utakmice igrati pred publikom.

ZADAR – Krka (ponedjeljak 19. listopada u 18:00h)

ZADAR – Škrljevo (utorak 20. listopada u 19:00h)

Ulaz će biti dozvoljen samo za one koji imaju godišnju ulaznicu za sezonu 2020/2021. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Višnjika (radno vrijeme: pon – pet 10h do 18h, sub 10h do 13h).

Iz kluba mole sve da se pridržavaju svih epidemiološkim mjerama:

Pri ulazu u dvoranu navijači će morati uz svoju godišnju ulaznicu pokazati svoju osobnu iskaznicu na ime čija je bila ulaznica.

Svakom će se navijaču mjeriti tjelesna temperatura.

Svi koji će dolaziti, a imaju ulaznicu koja je na ime tvrtke (sponzorske godišnje ulaznice) moraju uz predočenje osobne iskaznice ostaviti svoje podatke (ime, prezime i kontakt broj), moraju doći na ulaz A.

U dvorani će navijači morati sjediti na svakom četvrtom sjedalu što će biti dodatno označeno. VIP, obiteljski VIP i press tribine bit će zatvorene, dok će prsten i tribina biti otvorene uz slobodno sjedenje.

Svaka osoba koja bude prisutna mora imati masku na licu tijekom cijele utakmice.

U dvorani će biti dostupno sredstvo za dezinfekciju.

Sva četiri ulaza će biti otvorena od 16:30h.

Zbog cijelog ovog procesa mole se svi da dođu ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Molim sve da se pridržavaju mjera i da se tijekom cijele utakmice nosi maska na licu, i također je zabranjeno pušenje u dvorani. Hvala na razumijevanju.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...