Puntamičani danas gostuju kod Gorice; “Vjerujem da ćemo se moći nositi s njima”

Košarkaši Sonik Puntamike u nedjelju gostuju kod Gorice u 20. kolu HT Premijer lige. Puntamičane očekuje težak posao protiv jedne od najboljih hrvatskih momčadi, no rezultati u dosadašnjem dijelu sezonu su pokazali da igrači Hrvoja Vlašića mogu parirati većini suparnika u elitnom razredu hrvatske košarke.

– Moramo biti iskreni i kazati da je Gorica veliki favorit u nedjeljom susretu. Posebno se ističe širina njihovog igračkog kadra koja treneru Sesaru omogućuje da već tijekom prve četvrtine na parketu izmijeni dvije petorke. Posebnu pozornost ćemo morati usmjeriti zaustavljanju njihova šuta za tri poena, a ne smijemo zanemariti ni tranzicijsku igru u kojoj su ponajbolji u ligi. Uspijemo li u tome, vjerujem da ćemo se moći nositi s njima te ćemo vidjeti za što će nam to biti dovoljno – kazao je u najavi susreta Daniel Zovko.

Visoki krilni centar zadarskog sastava trenutno je na prosjecima od gotovo 11 poena i sedam skokova u hrvatskom prvenstvu, pri čemu je najbolju utakmicu odigrao u domaćoj pobjedi nad Škrljevom kome je ubacio 24 koša, čemu je dodao i deset skokova te pet ukradenih lopti.

– Zadovoljan sam prikazanim u dosadašnjem dijelu sezone, kako na momčadskom tako i na osobnom planu. Pobijedili smo Split i Zadar te smo po pitanju rezultata nadmašili očekivanja koja su postavljena početkom jeseni. Ne bude li velikih iznenađenja do kraja, vjerujem da ćemo uhvatiti dobru poziciju uoči početka doigravanja – dodao je Zovko.

Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u Gorici s početkom u 17 sati, a prijenos susreta možete pogledati na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...