Robbie Williams ima koronu, a izolaciju provodu u vili čiji tjedni najam iznosi skoro milijun kn

Pjevač Robbie Williams zaražen je koronavirusom i u samoizolaciji je u vili na otoku St. Barts gdje od Božića provodi obiteljski odmor.

U vili, čiji najam tjedno košta 106.000 funti što bi bilo oko 900 tisuća kuna tjedno, 46-godišnji glazbenik se izolirao u jedan dio kako ne bi bio u kontaktu sa suprugom i djecom čiji su testovi na koronu negativni.

Pjevač je krajem prošle godine otputovao iz Londona na Karibe sa suprugom Aydom Field (41) i njihovom djecom; Teddy, Coco, Charlton i Beau i na Karibe su došli privatnim zrakoplovom. Pjevač je snimljen tijekom odmora i uvijek je nosio zaštitnu masku, ali to očito nije bilo dovoljno i zarazio se.

Obitelj je navodno zbog toga morala produžiti svoj boravak na otoku kako bi se izolirali.

Zatvoren je u vilu u kojoj boravi s obitelji. Nije baš najgore mjesto na svijetu za biti u karanteni, iako on ne može na plažu. Morat će ostati u karanteni  14 dana, izjavio je za Daily Mail izvor blizak obitelji.

Robbie je s obitelji London napustio nakon što je vlast donijela odluku kako se zabranjuju putovanja iz Velike Britanije u ostatak svijeta osim u iznimnim situacijama kao što su poslovne obveze ili školovanje, javlja Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...