Albina objavila spot za pjesmu “Tick-Tock”, reakcije su odlične: “Svjetski izgleda, predivan i moćan vokal”

22-godišnja Albina Grčić je objavila videospot za pjesmu “Tick-Tock” kojom će predstavljati Hrvatsku u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu, a prve reakcije su jako pozitivne.

Pjevačica je promijenila nekoliko stajlinga među kojima su raskošna, crna haljina, hlače i jakne neobičnog kroja te kombinezon boje kože.

“Spot je vrhunski, ali zadržite obavezno hrvatski dio u pjesmi na Eurosongu”, “Ovo će sigurno biti u top 10”, “Pjesma, spot, glas, izgled, ma svaka čast, Albina”, “Wow. Do pobjede”, “Moderno, svjetsko, zanimljivo. Predivan i moćan vokal, lijepa i talentirana cura. Jednostavno odlično”, “Genijalan spot, svjetski izgleda, a Albina je predivna u svim izdanjima!”, komentirali su obožavatelji ispod spota na YouTubeu.

Objavljen je u subotu i prikupio je skoro 200.000 pregleda i više od 900 komentara.

Inače, Albina je prije nekoliko dana objavila fotografiju sa snimanja u dvorcu Trakošćan koji je bio jedna od lokacija iz spota. “Spot za pjesmu ‘Tick-Tock’ snimali smo tijekom dva dana na više lokacija. Bili smo u studiju, garaži, na cesti, prekrasnom dvorcu Trakošćan… Nismo se umorili premda je radni tempo bio žestok, jer na setu je vladala super atmosfera”, otkrila je pjevačica za Jutarnji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...