Načelnik Pakoštana o druženju s Gotovinom: “Nikakvog tuluma tu nije bilo, tu se pojelo i bilo malo zajedno i svatko svojim putem”

Govor umirovljenog generala Ante Gotovine pred suborcima na privatnom druženju branitelja u Pakoštanima proširio se društvenim mrežama. Održan je u zatvorenom objektu. Reagirao je na sve načelnik Općine Pakoštane Milivoj Kurtov koji je objasnio kako je ‘sve bilo u okvirima dozvoljenoga’ te da nije bila ‘ozbiljna zabava’.

Načelnik Općine Pakoštane, Milivoj Kurtov, za Dnevnik.hr rekao je da nije bila ‘ozbiljna zabava’ i da je sve bilo ‘u okvirima dozvoljenog’. Rekao je da se nije radilo o restoranu već ‘privatnoj kuhinji’.

‘To je bila privatna kuća kod jednog našeg branitelja. Ja sam trebao biti, ali nisam zbog nekih svojih opravdanih razloga, ali znam da se pridržavalo svih tih epidemioloških mjera’.

Dodao je da se tamo nalazilo 10 do 12 ljudi, a da je granica 25 osoba na okupljanju. Naveo je kako su njihovi prijatelji iz Vukovara i Dubrovnika prolazili, pa su, kaže, ‘javili da bi prošli’.

‘Možda ste vidjeli ono što sam ja vidio, Gotovina ih je pozdravio. Nikakvog tuluma tu nije bilo, tu se pojelo i bilo malo zajedno i svatko svojim putem’, zaključio je Kurtov.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...