Najteži dani za bivšu zadarsku voditeljicu; Korona joj je odnijela oca, baku i djeda, a strahuje i za majku, također zaraženu

Naša bivša sugrađanka Ivana Tomić proživljava najteže dane u životu. U subotu se oprostila od oca, prije samo nekoliko dana izgubila je djeda, dok joj je prije tri mjeseca umrla i baka.

Otac Ivane Tomić, Krešo, podlegao je posljedicama Covida-19, a majka joj je također zaražena.

“Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća”, oprostila se na Facebooku Ivana Tomić od oca uz fotografiju.

Nedavno se oprostila i od djeda.

“Prije tri mjeseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umro je od tuge za njom. Slikala sam ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lijepo uslikam. Eto ga, sad putuj, Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru”, napisala je Tomić na Twitteru.

Trenutačno se brine zbog majke, koja se bori s koronavirusom.

”Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca je izgubila mamu, prije dva dana tatu i danas muža”, osvrnula se Tomić na Twitteru.

Ivana je u Zadru studirala filozofiju i francuski jezik. Dvije godine radila je na bivšoj lokalnoj televiziji VOX, s koje je otišla na Novu TV 2013. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...