Namještaj Mima donira zadarske udruge i Dječji vrtić povodom otvorenja novog salona

Namještaj Mima, poduzeće za proizvodnju i prodaju namještaja koje već 30 godina uspješno djeluje na hrvatskom tržištu, danas otvara vrata novog, najvećeg salona u Zadru, na adresi 159. Brigade 1.

U srijedu, 16.06. u novom je prostoru održano svečano otvorenje za poslovne partnere i medije koje je popraćeno prigodnim programom: zvukovima lokalnog benda „Rockatansky“ , cooking show-om kuhara Renata Kraljeva i cateringom Zara.

U vidu društveno odgovornog poslovanja, kakvo poduzeće vodi od samog osnutka, uručene su i tri donacije: Udruga za Down sindrom Zadar, Dječji vrtić „Latica“ i Zadarske šapice primili su po 10.000,00 kuna. Ovo poduzeće na čelu s direktorima Marjanović rado kroz česte donacije doprinosi institucijama koje djeluju za opću dobrobit društva i okoliša te ih raduje kada su donacije maksimalno iskorištene i doprinose boljoj kvaliteti života najugroženijih skupina. Namještaj Mima je posebno senzibilizirana oko najranjivijih skupina, a već treću godinu zaredom ciljano provode donacije usmjerene pomaganju udrugama za zaštitu životinja.

Dugogodišnjim prisustvom u Zadarskoj županiji, ovaj brend je stekao povjerenje i lojalnost kupaca, što ističu kao jednu od najvećih snaga poduzeća. Kupci su ti koji igraju najvažniju ulogu u postojanju poduzeća te su svjesni da upravo njima duguju svoj uspjeh. Upravo zbog toga su iznimno ponosni na novu lokaciju gdje će svojim kupcima biti još pristupačniji, i to s jačom ponudom jer salon broji čak 6000 m², te s pojačanim skladišnim prostorom kako bi kupcima robu isporučivali i brže nego prije.

Odličan odnos s tržištem zaslužuje stalno ulaganje u kvalitetniju i širu ponudu. Tako ćete, u novom salonu pronaći mnoštvo noviteta u asortimanima kuhinja, dnevnih boravaka, blagovaonica, spavaćih soba, dječjih soba, predsoblja, vrtnog namještaja, a tu su naravno i dekoracije za svaki prostor vašeg doma ili apartmana. Ono čime se Mimina ponuda najviše ističe je vlastita proizvodnja kuhinja po mjeri i ugradbenih ormara čiji su modeli dobili veći i ljepši prostor u novom salonu.

Danas od 9:00 sati možete biti prvi posjetitelji za koje je Mima osigurala brojne pogodnosti poput -20% na namještaj i dekoracije, -45-55% na Kuhinje po mjeri, do -60% na ugradbene ormare, te promo cijene i pogodnosti na bijelu tehniku kao i poklone iznenađenja. Do subote u salonu možete sudjelovati i u nagradnom natječaju za vrijednu nagradu – osvojite krevet boxpsring Deluxe!

Obiđite vrhunski opremljene ambijente i pronađite najnovije trendove u uređenju doma i apartmana, te prvi iskoristite pogodnosti i poklone.  17.06. u 09:00  ujutro pravac Namještaj Mima, 159.brigade 1.

www.namjestaj-mima.hr

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...