FOTO Radovi na novom poduzetničkom inkubatoru vrijednom 24,5 milijuna kuna su u punom jeku

Radovi na izgradnji novog poduzetničkog inkubatoru u Petrčanskoj ulici na Bilom Brigu su u punom jeku. Potpuni dovršetak radova očekuje se za listopad 2022. kada će Zadar dobiti svoj drugi  poduzetnički inkubator.

Podsjetimo, projektom „Gradnja nove zgrade poduzetničkog inkubatora“ predviđena je izgradnja i opremanje nove zgrade poduzetničkog inkubatora ukupne GBP min 2000 m2, za podršku start-up poduzećima koji razvijaju inovativne proizvode i ostalim MSP-ima. U novom inkubatoru takve će tvrtke moći koristiti adekvatan poslovni prostor i suvremenu opremu za razvoj svojih projekata, a sve uz sinergiju svih ostalih sudionika.

Zgrada će među ostalim sadržavati konferencijsku dvorana za oko 100 posjetitelja, coworking prostor, sobe za sastanke, bistro, te prostore za rekreaciju i odmor, Riječ je o zgradi s dvije etaže na kojima će biti uređen prostor za 100 radnih mjesta.

Projekt je financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR),ukupne je vrijednosti 24,5 milijuna kuna, od čega 18,5 milijuna bespovratnih sredstava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...