Osvojite romantični vikend, večeru za dvoje, suvenire…; U Ninu se još dva dana održava Romantični tjedan, najavljen je i Festival pijeska

Manifestacija Romantični tjedan u najromantičnijoj destinaciji Europe – Ninu, traje još dva dana. Naime, Nin od 2105. godine nosi titulu jedne od najromantičnijih destinacija Europe kako ga je ocijenila internetska platforma EBD. Tada je Nin promidžbeno postavljen uz 48 svjetski poznatih romantičnih gradova poput Rima, Venecije, Pariza i ostalih dobro poznatih romantičnih destinacija.

Taj čin prepoznavanja Nina kao posebne romantične destinacije bez da se trebao dati financijska naknada je potaknuo upravo to da se razvije najprije Romantična noć, pa u Covid situaciji Romantični tjedan.

U povijesnoj jezgri grada Nina u organizaciji turističke zajednice čitav tjedan postavljaju se nove instalacije koje pobuđuju lijepe emocije. Poziv upućen posjetiteljima i turistima glasi: “Budite i vi dio ove lijepe priče, budite romantični, igrajte se, otkrijte romantična iznenađenja. Probudite kreativnost u sebi i zabavite se, napravite fotografije za uspomenu i sudjelujte u foto natječaju.

Šaljite vaše fotografije na [email protected].

Glavna nagrada je romantični vikend za dvije osobe u kraljevskom gradu Ninu u 2022. , a ostale nagrade su večera za dvoje, romantični doručak za dvoje, suveniri i drugo.

Pri završetku ocjenjivački žiri izabrat će najuređenije ugostiteljske objekte i suvenirnice.

Kao ističu iz TZ Nin, Festival pijeska čarolija koja nastaje i nestaje će se održati u razdoblju 14. – 16. 08. online putem, a sve prilagođeno Covid situaciji. S navedene dvije manifestacije u potpunosti prilagođene Covid 2021 nastoji se razveseliti i nagraditi posjetitelje i turiste u kraljevskom gradu Ninu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...