Zadarsku ljetnu ligu uzdrmao skandal; Udruga košarkaških sudaca Zadarske županije odustala od sudjelovanja, stižu suci iz Zagreba

Zadarsku košarkašku ljetnu ligu uzdrmao je skandal oko sudaca. Naime, Udruga košarkaških sudaca Zadarske županije odustala je od daljnjeg sudjelovanja, sve je to inicirano navodnim odbijanjem točenja alkohola. Tako je jedan zadarski sudac odmah po završetku utakmice otišao na šank, niti dvije minute nakon zadnjeg zvižduka. Ljetnu ligu će u nastavku suditi arbitri iz Zagreba, a Udruga košarkaških sudaca ZŽ oglasila se priopćenjem, koje potpisuje predsjednik Tomislav Hordov, a koje donosimo u cijelosti.

“Nakon izuzetno nesportskog ponašanja prema sucima od strane pojedinca iz najužeg vodstva Ljetne ligi na utakmici na kojoj je nastupio kao igrač jedne od ekipa te, blago rečeno, krajnje neprimjerenog ljudskog ponašanja nakon iste utakmice od strane istog prema jednom od sudaca, vodstvo UKSZŽ uz bezrezervnu podršku svih članova koji su participirali u natjecanju donijelo je odluku o prestanku sudjelovanja UKSZŽ u daljnjem tijeku ovogodišnje Ljetne lige. Ne želeći se spuštati na razinu „priopćenja“ koje se pojavilo na stranicama lige, a koje je puno floskula, zadiranja u stvari koje se tiču isključivo rada unutar naše Udruge te moralnih uvreda uz iznošenje neistinitih činjenica, ipak moramo naglasiti da nam je ono dalo potvrdu o ispravnosti naše odluke jer je evidentno da zbog svega, nažalost, daljnja suradnja UKSZŽ s vodstvom Zadarske Ljetne lige nije moguća.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...