GOTOV OČEVID Smrtno stradali biciklist nije stao na znak “STOP”

Danas, 1. rujna u 09.57 sati na lokalnoj cesti 63003 između mjesta Kolan i Mandre, došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 76-godišnji biciklist.

Prometna nesreća, prema obavljenom očevidu policije, dogodila se na način da se 76-godišnji biciklist kretao cestom LC 63004 i prilikom uključivanja na lokanu cestu LC 63003 nije se zaustavio na prometni znak obaveznog zaustavljanja te je oduzeo prednost osobnom vozilu Volkswagen zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 49-godišnja hrvatska državljanka koja se kretala cestom LC 63003 iz smjera Mandre prema Kolanu, uslijed čega dolazi do udara vozila u bicikl i pada biciklista na kolnik.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 76-godišni biciklist, hrvatski državljanin, dok vozačica osobnog automobila nije ozlijeđena.

Policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće, te je o događaju izvješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste promet je u vremenu od 9.57 do 14.05 sati bio obustavljen te se odvijao alternativnim pravcima

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...