Natan Petrov prvi na 8. Nagradi Rogoznice: “Nadam se da će i Zadrani uskoro moći osjetiti miris benzina i sprženih guma”

Automobilistički klub RTZ Zadar opet postiže sjajne rezultate. Naime, Natan Petrov i Valentino Raspović osvojili su prvo, odnosno drugo mjesto, na 8. Nagradi Rogoznice u disciplini superslalom, koja se bodovala za kup Dalmacije. Natan je sa svojom prerađenom plavom Zastavom 101, u klasi do 1400 kubika opet dokazao da je vrhunski vozač, te ja na kraju u ukupnom poretku bio drugi.

– Sve je bilo na vrhunskom nivou, staza je bila odlično pripremljena, bilo je čak i nešto gledatelja, nekih 200-ak ljubitelja brzine došlo je pogledati ovaj događaj. Ovo je bila utrka u što boljoj spretnosti, manje je bila brzinska. Bile su nam postavljene prepreke, odnosno čunjevi, cilj je bio što manje ih srušiti. Za dva tjedna nastupam na brdskoj utrci u Buzetu i idem opet po prvo mjesto, iako će konkurencija biti žestoka jer dolaze vozači iz cijele Europe, veli Petrov.

Kad ćemo moći gledati najbolje automobiliste u Zadru ?

-Radimo na tome da ponovimo 2019. godinu kad smo na parkiralištu ŠC Višnjik održali jednu utrku na kronometar, nadam se da će i Zadrani uskoro moći osjetiti miris benzina i sprženih guma. Očekujem da će se utrka održati u ožujku iduće godine, završio je Natan.

Dodajmo kako je Valentino Raspović u BMW-u 328, u klasi preko 1600 kubika, zauzeo drugo mjesto, dok je osmi bio u ukupnom poretku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...