Puntamičani protiv Alkara; Vladović: “Već godinama su nam neugodan protivnik”

Košarkaši Sonik Puntamike nakon uvodnog poraza u Osijeku od Vrijednosnica, te domaće pobjede protiv Šibenke, sa velikim samopouzdanjem odlaze u Sinj na subotnju utakmicu trećeg kola HT Premijer lige protiv Alkara.

Pomoćni trener Puntamičana Jakov Vladović, koji se prošle sezone ostavio aktivnog igranja, smatra kako uz dobar pristup pobjeda ne bi trebala izostati.

– Već dugi niz godina Alkar nam je neugodan domaćin, sigurno nas ne očekuje lagani zadatak, oni će svakako htjeti upisati pobjedu nakon dva uvodna poraza, moramo se dobro pripremiti. Putokaz kako trebamo igrati mora nam biti utakmica protiv Šibenke, jedino to je ispravan put prema novim bodovima. Na toj utakmici odigrali smo stvarno dobro, pogotovo u obrambenom dijelu, napadački nam se otvorilo u trećoj četvrtini kad smo povezali nekoliko šuteva, smatram kako nam je samopouzdanje sada naglo naraslo. Svi unutar momčadi su zdravi, tako da kompletni putujemo u Sinj, kazuje Vladović.

Kako ste se snašli u ulozi pomoćnog trenera Stipi Kulišu ?

– Puno je drugačije biti igrač nego sjediti na klupi. Uz pomoć svih u stručnom stožeru, posebno kolege Roka Jurline, polako se navikavam i bit će to dobro. Nadam se da ćemo svi skupa ostvariti naš glavni cilj, a to je ostanak u ligi, završio je Jakov Vladović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...