VEZA S RUSIJOM Aeroflot za iduće ljeto najavio uvođenje redovne linije u Zračnu luku Zadar

Unatoč ranijim najavama da će krajem rujna ukinuti sezonske linije prema Hrvatskoj, ruski nacionalni avioprijevoznik Aeroflot Airlines najavljuje letove iz Moskve prema Splitu, Dubrovniku i Puli za listopad ove godine, prenosi portal Croatian aviation.

Aeroflot će između Moskve i Pule u listopadu letjeti jednom tjedno, svake nedjelje, do 24. listopada sa zrakoplovima tipa A320.

Ukupno u listopadu ovaj avioprijevoznik nudi 1.120 sjedala između glavnog grada Rusije i Pule.

U listopadu će prema Splitu letjeti dva puta dnevno – svakog četvrtka i subote, do 30. listopada. Najavljeni su zrakoplovi tipa A321, čime će Aeroflot između dva grada ponuditi 3.294 sjedala u jednom mjesecu.

Dubrovnik, odredište u Hrvatskoj prema kojem je Aeroflot ove ljetne sezone imao najveći broj ponuđenih sjedala, također će imati redovne letove ovog avioprijevoznika u listopadu. Najavljena su dva tjedna leta između Moskve i Dubrovnika, svakog petka i nedjelje, do 29. listopada, također sa zrakoplovima tipa A321.

Ruskim turistima od iduće ljetne sezone mogu se nadati i u Zadarskoj županiji, jer je Aeroflot za iduće ljeto najavio uvođenje redovne linije i u Zračnu luku Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...