“Longin me još jednom tužio. Neka sud utvrdi da li mu je dovoljno velik kako netko ne bi spominjao da je potkapacitiran u tom smislu”

“Božidar Longin me još jednom tužio”, kaže Marko Pupić Bakrač, županijski vijećnik Akcije mladih u priopćenju za medije koje prenosimo u cijelosti:

“Ovaj put zbog izjave medijima kako ne posjeduje dovoljne intelektualne kapacitete da mi se suprotstavi u političkoj areni pa me stalno tužaka sudu. I zamislite to je za Longina kleveta koja mu je nanijela teške traume i duševne boli. Tako će se Općinski sudu Zadru danas baviti povrijeđenim egom i kompleksima!? Valjda Longin od suda očekuje pravorijek o njegovim iznadprosječnim intelektualnim kapacitetima. Usput neka sud ustvrdi Longinove fizičke kapacitete i da li mu je dovoljno velik kako netko ne bi spominjao da je potkapacitiran u tom smislu pa da čovjek opet trpi traume i mora plakati. Ova tužba je krunski dokaz kako Longin probleme u političkoj areni pokušava pritiskom preko sudova i institucija sistema. Koliki je intelektualni kapacitet takve osobe kad se zna da postoji niz presuda Ustavnog suda i Europskog suda za ljudska prava o slobodi političke debate? U tim presudama oslobođeni su krivnje  oni koji su političare nazivali idiotima i lopovima jer političar mora istrpiti i tu razinu kritike.

Božidare, a da izađeš za govornicu i debatiraš umjesto što spletkariš i pritiskaš druge da rješavaju tvoj problem?, napisao je Pupić Bakrač.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...