Pržilo nas je kakav se asortiman krije iza škakljive poruke koju smo snimili u vožnji gradom. Brzo smo Googlali logotipe sa plakata i doznali gdje ćemo dobiti odgovor na naše pitanje!

Pržilo nas je kakav se asortiman krije iza škakljive poruke koju smo snimili u prolasku gradom. Brzo smo googlali logotipe sa plakata i doznali gdje ćemo dobiti odgovor na naše pitanje.

Put nas je doveo do Tavella studia kamina i peći. Distributer renomiranih talijanskih peći i kamina Piazzetta. Nekoliko izložbenih primjeraka brzo nas je zapalilo pa smo odlučili saznati više o ovim pećima i sustavima.

Ubrzan način života i klimatske promjene zahtjevaju da kućni aparati budu u korak s modernim tehnologijama, ali i smanjuju emisije plinova i da su dugoročno isplative, a dodatno ne možemo pobjeći od toga da su nam toplina doma, ugođaj i romantika duboko usađeni u gene.

Ove peći i sustavi odgovaraju svim navedenim potrebama i željama pa smo izdvojili nekoliko vrućih primjeraka.

Piazzetta peći na pelet – P943 M

Peć na pelete model P943 M s oblogom od majolike, za zidnu/kutnu ugradnju, energetski razred A+. Opremljen je sustavom Multifuoco i sustavom dvostrukog napajanja

Moderan dizajn potpuno obložen u ručno rađenoj Majolici u dolazi u bojama Bianco, Grigio Cerato, Rosso Lavi, Nero Opaco, Kaki i Terra Cotti.

Piazzetta peć na drvo – E929 MH

Štednjak na drva model E929 MH s oblogom od majolike, za zidnu/kutnu ugradnju, energetski razred A+. Može se opremiti HSS sustavom za pohranu topline

Svojim odvažnim modernim dizajnom, ova peć na drva izražava svu profinjenost ručno izrađene Majolice s velikim glatkim zračnim površinama. Boje: Bianco, Ardesia, Grigio Cerato, Nero Opaco, Rosso Lava i Giallo Acceso. Podesivi, prednji otvor za vrući zrak Također u verziji s BCS elektroničkim sustavom upravljanja plamenom.

Piazzetta Peći za centralno – P985 TH

Peć na termo pelete model P985 TH s oblogom od majolike, za zidnu/ugradnu ploču s uglom, energetski razred A+

Izuzetno kompaktan dizajn za ovu Thermo peć na pelete od samo 32 cm. Obuhvaćena prednjom pločom velike veličine Majolice: Bianco, Ardesia, Canapa, Grigio Cerato, Rosso Lava i Terra Oriente. Gornji dio u Majolici, uključujući sustav Rolling top za jednostavno nadopunjavanje peletima. Savršeno za ugradnju u hodnike.

Piazzetta Hibridna peć – E228 A

Peć na drva i pelete E228 A, za zidnu/kutnu ugradnju

Hibridna peć: praktičnost peleta i pucketanje drva u kombinaciji nude najveće prednosti. Moderan dizajn ravnih linija. Potpuno obložena pločama od majolike velikih dimenzija koje otkrivaju fino obrađenu završnu obradu.

Tavella studio kamina i peći možete posjetiti u salonu INCENTAR u Zadru ili pogledati širu ponudu na web katalogu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...