Zadarski bodybuilder Mario Božić državni je prvak u classic kategoriji: “To ne bih postao bez supruge koja mi je bila najveći oslonac”

Još jedan veliki uspjeh zadarskog bodybuildinga ostvario je Mario Božić (33 god., 88 kg, 186 cm.). Božić je inače Zagrepčanin, kojem je supruga iz Dikla, već sedam godina živi i radi u Zadru, na Prvenstvu Hrvatske u Puli osvojio je naslov državnog prvaka u classic kategoriji do 94 kilograma, ujedno je postao i apsolutni pobjednik svih bodybuilding classic kategorija.

 

Mario, zadarski si zet, je li vam supruga Ivana bila podrška na putu prema ovom uspjehu ?

–  Supruga mi je bila najveći oslonac, posebno zadnja dva mjeseca napornih priprema, kad i one dnevne uobičajene obaveze postanu naporne. Ekstremno je to bilo naporno za moj organizam, tako da su sve obaveze pale na suprugu, kojoj od srca zahvaljujem, bez nje ne bi ni postao prvakom Hrvatske. Iskoristio bi priliku i zahvalio svojoj sestri i šogoru koju su me bodrili na natjecanju u Puli, svom fitnes klubu “Black – Jack Gym” iz Velike Gorice koji me i poslao na ovo prvenstvo.

Prvi put si nastupio na nekom natjecanju i odmah uzeo naslov ?

– Ponosan sam na ovaj uspjeh, jer je ostvaren u najjačoj i najpriznatijoj IFBB federaciji bodybuildinga u svijetu. Puno sam truda uložio, puno odricanja, san mi se napokon ostvario. Inače sam fitnes trener, ovim sportom bavim se već desetak godina, a u Zadru kao trener otprilike dvije godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...