FOTO Humanitarni šuterski okršaj s Markom Popovićem, nagrada je bila dres iz reprezentacije

Humanitarni šuterski okršaj s Markom Popovićem na adventskoj kućici „Zadarska dica“

Pobijedi Marka Popovića – naziv je to vesele humanitarne igre koja se sinoć odvijala kod adventske kućice „Zadarska dica“. Bila je to prava košarkaška poslastica koja je privukla velik broj „šutera“ koji su se prijavili za „okršaj“ u šutiranju s proslavljenim zadarskim košarkašem Markom Popovićem.

Da bi se sudjelovalo u ovom okršaju s košarkaškim profesionalcem, bila je potrebna simbolična donacija od 20 kuna. Samo od tih prijava prikupljeno je oko 1.700 kuna, kažu nam organizatori, a to je iznos koji ide u humanitarne svrhe za pomoć djevojci Petri Adžić, što je ujedno i glavna misao vodilja ovog projekta „Zadarske dice“.

Svi prijavljeni dali su svoj doprinos toj humanitarnoj akciji i istodobno dobili priliku odmjeriti svoje „šuterske“ sposobnosti s Markom, ne bi li došli do glavne nagrade – njegovog dresa iz košarkaške reprezentacije. Bilo je veselo i u pravom sportskom duhu jer su pokušavali i stari i mladi, ali u konačnici najbolji u tome bio je Frane Bubičić kojem je pripala ova vrijedna nagrada.

Organizatori ovog sportsko – humanitarnog druženja, a to je HNK Zadar, koji ujedno i stoji i iza cijelog projekta adventske kućice „Zadarska dica“, za ovu su prigodu pripremili i ukusan roštilj, dok je program vodio svima dobro poznati Igor Jelenić Toto.

Ovim prigodom organizatori zahvaljuju svima na sudjelovanju u sinoćnjem događanju, ali i svima onima koji su podržali i podržat će do kraja Adventa ovaj projekt kućice, od koje će sav prihod od prodaje hrane i pića ići za pomoć u liječenju Petre Adžić.

No, sinoćnji šuterski okršaj nije jedina akcija koju nam „Zadarska dica“ pripremaju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...