Marketin: “Zadovoljan sam mojim dečkima, cilj nam je zadržati prvo mjesto i osvojiti državnu ligu mladih”

Boksački klub Ares iz Zadra nastavlja s odličnim rezultatima, naime, prošlog vikenda odigrano je 6. kolo Prve Hrvatske boksačke lige za mlade na zagrebačkom Velesajmu, gdje je nastupilo pet boksača iz Aresa od dvanaest prijavljenih. Pobjede su upisali Luka Ninčević i Marino Sudinja, dok su poraženi Niko Dražina, Ivan Nekić i Andrejas Baričević.

Luka Ninčević i Marino Sudinja pobijedili su svoje protivnike iz BK Titan GYM i BK Torcide uvjerljivim pobjedama, odnosno jednoglasnom odlukom sudaca 3:0.

Ivan Nekić je boksao u dvije kategorije više, te je u tijesnoj borbi s odličnim i iskusnim Josipom Grgićem izgubio na bodove, Niko Dražina, koji je boksao u kategoriji većoj od svoje, također je tijesno poražen od Jukića iz Osijeka podijeljenom odlukom sudaca. Andrejas Baričević je izgubio od sjajnog i još neporaženog Matije Berenda iz BK Ronin. Boksački klub Ares je u ovom kolu osvojio ukupno devet bodova, a do kraja su ostala još četiri kola, iduće je na rasporedu u veljači iduće godine, plan je da prvenstvo završi do ljeta.

Nikola Marketin i Vedran Bajlo, odlični i radišni treneri Aresa zadovoljni su izvedbama svojih boksača, a Marketin je dao kratak osvrt na dosadašnji dio prvenstva.

– Sad na samom vrhu ljestvice prvenstva Hrvatske za mlade, prvi smo, iskreno se nadam, a to nam je ujedno i cilj, da ćemo na kraju i osvojiti ovu boksačku ligu mladih, u kojoj nastupa čak pedeset klubova. Zadovoljan sam s mojim dečkima kako su to jučer odradili, pogotovo s Ninčevićem i Sudinjom, koji su dominirali u svojim mečevima. Dražina i Nekić bili su nešto prehlađeni, svejedno su boksali odlično, i izgubili minimalno od stvarno jako dobrih protivnika, mislim da je presudilo to dizanje kategorije kod Dražine i Nekića, zaključio je Marketin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...