NAJDOKTOR 2021 Čak 17 zadarskih liječnika nalazi se na listi najboljih u Hrvatskoj, provjerite je li i vaš među njima

Portal najdoktor.com objavio je osmu godinu zaredom popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Hrvatskoj. Lista je sastavljena na temelju iskustava pacijenata, a među tisućama liječnika upravo su oni bili presudni za odabir najboljih i to već sedmu godinu.

Kriteriji za uzimanje komentara u obzir bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir). Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Na listi najboljih doktora i doktorica našlo se čak njih 17 iz Zadarske županije. Najbolja endokrinologinja je Jelena Vučak-Lončar, najbolji ginekolozi su Ivica Žuvela, Milka Hoti-Matešić, Ilva Marić, Edita Tadić, te Slavko Marić iz Biograda na moru. Najbolji nefrolog je Dragan Klarić, a neurokirurg Ivica Francišković.

Najbolje obiteljske liječnice su Marica Polegubić iz Biograda na moru, te Ana Dunatov, Biljana Žigurski-Mračić i Damir Biloglav, dok su najbolji opći kirurzi Natalija Lučev i Jakov Mihanović.

Ivan Baraka najbolji je otorinolaringolog, dok su se na listi najboljih stomatologa našli Dijana Paleka i Sergej Kuštera.

Komentar Ive Žuvele na temu, pročitajte na linku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...