Polnoćku u katedrali od 21 sat predvodi nadbiskup Puljić

Misu polnoćku na Badnjak s početkom u 21,00 sat, u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Svečano misno slavlje na svetkovinu Božića, u subotu 25. prosinca, s početkom u 11,00 sati u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Misu zahvalnicu za proteklu građansku godinu, sa svečanim Tebe Boga hvalimo, u petak, 31. prosinca, s početkom u 18 sati, u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Misno slavlje na svetkovinu Marije Bogorodice i Svjetski dan mira, u subotu 1. siječnja, s početkom u 11 sati, u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...