Jakna koja je ostala u beogradskom klubu nije od Mateja, već jednog Zadranina, menadžerica potvrdila informaciju

Jutarnji list posjetio je klub u kojem je Matej Periš posljednji put viđen sa svojim društvom. “Gotik” je naziv koji mu je dao prijašnji vlasnik. Klub se sada zove “Magacin”.

Zorica Šestović, menadžerica kluba uvela ih je u prostor veličine 500-tinjak četvornih metara.

Plišane crvene klupe sa stolovima, prevladava crna boja interijera.

U klubu je polumrak.

Zorica Šestović pokazuje šank za kojim su stajala tu noć sedmorica Splićana.

Preko puta društva iz Splita bila je skupina mladih Zadrana. Šestović kaže da klub nije bio pun pa je zbog toga vjerojatno Splićanima dozvoljen ulaz iako nisu imali rezervaciju kao većina gostiju.

– Znate, svašta se pisalo ovih dana, a pogotovo da je osiguranje upozoravalo mladiće na ponašanje u klubu. To naprosto nije istina. Oni su se dobro zabavljali kao i Zadrani, nikakvih problema nije bilo. Znate kako, mladi…, kaže im menadžerica kluba. Nije nešto posebno uočila kod Mateja, samo se sjeća da je narednu večer, na Staru godinu oko 21 sat bila policija i da su se raspitivali o mladiću koji je nestao, koji su ih konobari posluživali.

Što je bilo s njegovom jaknom?, upitali su je. Naime, jedna je jakna ostala poslije kobne noći u klubu. Kasnije se ustanovilo da su Matejevu jaknu uzeli njegovi prijatelji, dok je druga pripadala mladiću iz Zadra.

– Jaknu su uzeli njegovi prijatelji. To je bila ostala jakna jednog od mladića iz Zadra, kaže im menadžerica.

Klub “Magacin” koji je tek nedavno proradio nema nadzorne kamere, ali kaže kako su policajci skidali snimke nadzornih kamera sa svih okolnih objekata.

Posljednja snimka Mateja Periša je ona sa restorana “Sava Nova” gdje je Matej posljednji put snimljen.

Ta je kamera uhvatila dio njegova tijela i pretpostavlja se da je tu Matej ušao u rijeku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...