Još tri zadarske škole prelaze na online nastavu; “U svakom razredu imamo barem dva pozitivna učenika”

Nakon Strukovne škole Vice Vlatkovića i Tehničke škole, u danima vikenda još su tri zadarske srednje škole donijele odluku o online nastavi. Naime, radi se o Medicinskoj školi Ante Kuzmanića, Gimnaziji Jurja Barakovića i Školi primijenjene umjetnosti i dizajna. Potvrdio nam je to i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Zadra, Ante Babić.

-Jutros smo zaprimili zahtjev škole Škole primijenjene umjetnosti i dizajna koja je dobila suglasnost i s online nastavom kreće sutra. Odluku donose ravnatelji koji nam zatim prosljeđuju zahtjev, rekao nam je Babić.

Ravnateljica Medicinske škole Ante Kuzmanića, Anita Basioli, kaže kako je do odluke o prijelazu na C model nastave došlo sinoć.

-Budući da je šestero djelatnika pozitivno, teško je pokrivati nastavu uživo. Osim toga, u svakom razredu imamo barem dva pozitivna učenika, rekla nam je ravnateljica, dodajući da će se online nastava provoditi do 14. siječnja, s nadom da će se raščistiti situacija.

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...