Naručila je haljinu preko interneta, ali ono što je došlo nasmijalo mnoge: “Nedostaje tkanine…”

Nije tajna da kupovina preko interneta može biti zeznuta i često rezultira stvarima koje vam ne odgovaraju ili koje ne izgledaju kao što su izgledale na fotografiji. Nažalost, jedna djevojka to predobro zna nakon što je naručila malu crnu haljinu, a ono što je došlo, nasmijalo mnoge.

Korisnica TikToka, kupila je crnu haljinu s dubokim dekolteom i iznimno visokim prorezima sprijeda, a u videu je objasnila: “Kupila sam novu haljinu na Amazonu. Izgledala je stvarno jako slatko na internetu, ali na meni… jednostavno umirem od smijeha.”

Nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

“Ovo je ta haljina. Smijem se jer jednostavno ne mogu odlučiti što da radim. Ovdje nema dovoljno tkanine i definitivno nema dovoljno tkanine ovdje”, nastavila je, smijući se te pokazivajući sve probleme na haljini.

Unatoč njezinom smijehu i nezadovoljstvu, kako prenosi Mirror, mnogi korisnici društvenih mreža brzo su komentirali rekavši kako dobro izgleda te kako joj odlično stoji ova haljina.

“Izgledaš apsolutno prekrasno”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Sviđa mi se kako izgleda!”

Na sreću, kreativna žena uspjela je pronaći način kako bi haljina izgledala bolje i ona bila zadovoljna te ju je na kraju stilizirala s crnim korzetom, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...