Xbody studio prvi u Zadru nabavio revolucionaran uređaj “Tesla”. Ojačajte i povećajte mišiće uz smanjenje masti!

Riješite se sala kriolipolizom! Xbody studio prvi i jedini u Zadru ima najsuvremeniji uređaj nove generacije za celebrity tretman koji je neinvazivna alternativa liposukciji!

Lokalizirane masne naslage i celulit prirodan su način na koje tijelo pohranjuje višak masti. Taj višak masti, osim što nam nije estetski prihvatljiv, upućuje na nezdrave životne stilove koji potiču njegov razvoj.

Čak i kada prijeđete na zdrav način života, koji uključuje pravilnu prehranu i vježbanje, moguće je da će na određenim područjima ostati nakupine masnoća kojih se nikako ne uspijevate riješiti. Ta područja su najčešće trbuh, bedra, koljena, nadlaktice i leđa. Kako ih se riješiti?

OPIS ZAHVATA:

Kriolipoliza je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Do danas je izveden preko osam milijuna puta što je potvrda sigurnosti i efikasnosti tretmana. Bezbolna je alternativa liposukciji, a prvi uređaj nove generacije u Hrvatskoj nalazi se upravo u Xbody studio u Zadru.

Uređaj ima 4 sonde koje se mogu staviti npr. samo na trbuh ili na dijela tijela, trbuh i bokove ili unutarnji dio nogu ili ruke…

Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza, daje dugoročne rezultate koji problematična područja čine mnogo manje problematičnima. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. Kada se dogodi smrzavanje sala ili smrzavanje celulita, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što će rezultirati s do 27 posto nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

Svi imamo određenu količinu masnih stanica čiji se broj prestaje povećavati nakon puberteta. Kad dobivamo na težini, povećava se volumen masnih stanica, ali ne i njihov broj. Neki pojedinci mogu imati tvrdokorne nakupine masnoće na određenim dijelovima tijela, koje je, unatoč prehrani i tjelovježbi, teže smanjiti. Riječ je najčešće o trbuhu, bedrima, koljenima, nadlakticama i leđima.

Više o svemu možete pogledati na WEB stranici dok termin možete rezervirati na telefon 095/351-6143. Tretmani se odvijaju u sportskom centru Višnjik, Splitska 3. (Xbody studio Zadar / prostorije bazena).

NOVOST U XBODY STUDIJU JE UREĐAJ TESLA

Xbody studio Zadar uvijek je u koraku s vremenom pa su tako nedavno prvi u Zadru nabavili najsuvremeniji uređaj  “Tesla”. U kombinaciji Kriolipolize i Tesle zaboravite na višak masnoća i otpali tonus mišića.

Tesla Sculpt Machine koristi HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave) tehnologiju za kontinuirano širenje i kontrakciju vlastitih mišića, izvođenje ekstremnih treninga i dubinski preoblikovanje unutrašnje strukture mišića, odnosno rast miofibrila i proizvodnju novih proteina, lancima i mišićima. Vlakna, čime se trenira i povećava gustoća i volumen mišića. HI-EMT tehnologija može efikasno kontrahirati mišiće i pokrenuti lipolizu, tako da naš Tesla Sculpt Machine može ojačati i povećati mišiće uz smanjenje masti.

Prednosti

Tesla Sculpt Machine može pomoći ljudima s viškom kilograma da poboljšaju svoju efikasnost mršavljenja, oblikuju zdravo tijelo i održe svoje zdravlje, a proizvod također može smanjiti kronične bolove u mišićima i zglobovima i pomoći cirkulaciji krvi. Također je veoma efikasan u zaštiti očuvanju organa kao što su maternica i crijeva.

1. Povećajte mišiće. Oprostite se od nesavršenog tijela i imajte savršeno i zdravo tijelo.

2. Efekt smanjenja masti. Pomaže ljudima da smanje sadržaj masti i izgrade zdravo tijelo.

3. Za žene, ciljani trening mišića bi trebao biti “tanak i tanak”,  što može smanjiti masnoću u određenim dijelovima mišića.

4. Naša Tesla Sculpt Machine može odigrati vrlo dobar efekt podizanja stražnjice.

5. Vratite čvrstoću i elastičnost kože.

6. Neinvazivna tehnologija poboljšava odvajanje rectus abdominisa.

7. Ekstremni trening mišića, tako da možete imati trbušne mišiće i sirenu liniju prije nego što sanjate.

Za sva pitanja i rezervacije možete im se obratiti i putem društvenih mreža – Facebooka i Instagrama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...