Edvin Šimunov: “Liburnija nije u poziciji novčano pomoći KK Zadar!”

Razgovarali smo s predsjednikom veterana KK Zadar Edvinom Šimunovom (62), inače i direktorom zadarske Liburnije o stanju u klubu. Podsjetimo, još otprije Ivan Sunara član udruge veterana dao je ostavku u NO.

– Mi u udruzi veterana pratimo razvoj situacije, čekamo predstojeću Skupštinu kluba 5. travnja, pa ćemo najvjerojatnije ponovno održati naš sastanak, naravno sve ovisi i tomu kakav će biti ključ novog NO, i ako mi uopće ostanemo u njemu, odnosno da li će biti mjesta za nas.

Kako vi gledate na kompletnu situaciju u KK Zadru?

– Previše me boli cjelokupna situacija, ne želim dolaziti na utakmice i gledati kako gubimo, jednostavno ja nemam tu mazohističku crtu! Osobno ne uživam u košarci koju Zadar pruža, još nije onaj pravi trenutak da opet krenem gledati utakmice, uistinu mi to nedostaje, ali ne, ovog trenutka ne želim, jer nakon utakmice, dođem mokar i razočaran, kao da sam ja igrao. Ja poraze najbolje ne podnosim! Utakmice pratim isključivo preko teleteksta, ne gledam čak niti na televiziji!

Kakvo je vaše mišljenje o direktoru kluba Željku Žilavcu?

– Žilavec ima svakog dana nekih svojih problema, ne bih komentirao ništa u vezi njega, niti dati mišljenje!

Može li vaša firma Liburnija čiji ste direktor novčano pomoći klubu?

– Ne možemo mi ništa, jer nismo u poziciji pomoći KK Zadar! Liburnija ima prihode tek nešto iznad rashoda, nama dobit u Liburniji nije u prvom planu, najvažnije nam je da karte budu što niže i da pokrijemo svoje troškove. Liburniji je u biti Grad Zadar sponzor, kao naš vlasnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...